All-Season Banden

All Season compromis tussen zomer en winterband.

Slider
Voor automobilisten die geen winterbanden aan willen schaffen is er een compromis als hun zomerbanden aan vervanging toe zijn. Experts adviseren in principe zomerbanden voor de zomer en winterbanden voor de winter aan. Voor degenen die alleen in Nederland rijden, niet op wintersport gaan en niet afhankelijk zijn van hun auto is er ook een All-Season banden oplossing. Steeds meer automobilisten benaderen BandenProf Huizen met vragen om met All-Season banden door de mildere winters te komen.
Waarom All-Season Banden
  • All-Season banden combineren de kenmerken van winter en zomerbanden. Door dit te doen, bieden zij prestatiekenmerken van beide soorten.
  • Deze banden zijn in staat om aquaplaning fatsoenlijk te voorkomen. Dus, met een set kwaliteit All-Season banden zorgt u ervoor dat uw veiligheid in natte weg omstandigheden gewaarborgd is.
  • All-Season banden zijn samengesteld met een thermo elastisch loopvlak dat in de winter, met temperaturen onder de 7 °c, voldoende zacht blijft. In de zomers, wanneer het asfalt opwarmt, kunnen deze banden schade als gevolg van de hoge warmte aan.
  • BandenProf Huizen verkoopt uitsluitend All-Season banden  die het zogeheten 3PMSF-symbool dragen (Three Peak Mountain Snow Flake, het bergen/sneeuwvlokje symbool). Dat betekent dat ze wettelijk voldoen als er winterbandenplicht geldt, zoals in Duitsland, Oostenrijk en Scandinavië.
Bovendien, de meeste All-Season banden zijn vervaardigd met economische omstandigheden in het achterhoofd. Verlaagd loopvlak slijtage en lage rolweerstand zijn enkele van de gemeenschappelijke kenmerken van All-Season banden.
BandenProf Huizen verkoopt het hele jaar All-Season banden van meerdere merken. Klanten van BandenProf Huizen komen terug vanwege de uitstekende product aanbevelingen. Onze specialisten beoordelen al uw wensen zoals budget en gewenst prestatieniveau alvorens een specifiek merk aan te bevelen.
De volgende bandenmerken zijn beschikbaar in onze vestiging
Goodyear vector 4Seasons gen-2
Het profiel van deze band bestaat uit Smarttred technologie. De unieke compositie combineert grip bij een hoge, gematigde en lage-temperatuur. Hydrodynamische groeven voor betere bescherming tegen aquaplanning op natte en gladde wegen.  Het stabiele loopvlak heeft zelfversterkende lamellen en zorgt voor uitstekende prestaties gedurende de volledige levensduur.
Nokian Weatherproof.
De Nokian Weatherproof is vaak winnaar in de meeste bandentesten, deze band levert zeer goede prestaties en heeft een hoog veiligheidsniveau, zo blijkt ook uit de vierseizoenenbandentest van het Franse autoblad L‘argus. De nieuwe all-weather-banden van Nokian Tyres zijn goed in balans op droge en natte wegen en scoren hiermee het hoogst in alle sneeuwtests. De Nokian Weatherproof levert goede prestaties tijdens het remmen in droge omstandigheden. De remafstand is ruim een meter korter dan die van andere premiumbanden. Gebalanceerde besturingseigenschappen zorgen ook voor goede resultaten bij tests in natte omstandigheden. In de sneeuw zijn deze betrouwbare Finnen altijd nummer één. De kortste remafstand, het snelste reactievermogen, prima voorspelbaarheid, uitstekend te besturen in alle omstandigheden, gemakkelijk herkenbaar gripverlies en de kortste tijd in de acceleratietest. De all-weather-band van Nokian bewijst zich als een ware sneeuwspecialist.
Bridgestone Weather control A005
Voorzien van een EU-label van A voor natte grip. Een EU rating van A duidt erop dat deze banden de beste natte grip hebben. Dus, voor het rijden in natte omstandigheden, is dit een uitstekende keuze voor All-Season autobanden in Huizen.  Het optimaal samengestelde loopvlak resulteert in een lage slijtage en een lange levensduur.
Bij BandenProf verkopen wij All-Season banden van alle gerenommeerde merken.
In onze vestiging in Huizen kunt u kiezen uit een breed scala aan All-Season banden. Wij hebben banden van alle merken en iedere prijsklasse op voorraad. Naast Michelin, Vredestein, Continental, Hankook, Goodyear en Pirelli hebben wij Nokian als huismerk en Ovation als het goedkope alternatief.
Bij BandenProf Huizen krijgt u naast het beste advies altijd de beste prijs. Dus, bezoek ons vandaag nog! Of maak direct een afspraak.